WaterLO Project - Near the Wall

A je tu třetí freebie z dílny WaterLO Projectu. Hurá! Naše řady se opět lehce rozšířily, což nás velmi těší, a tak práce byla hotova neuvěřitelných 10 dní před uzávěrkou. V poslední době se objevilo pár lidí, kteří okamžitě "liftují" WaterLO styl. Ale to přeci není potřeba! Stańte se raději součástí WaterLO týmu! Každý, kdo má co nabídnout, je vítán!
Něco málo o WaterLOProjectu:
je to volné uskupení lidí /jména všech jsou vyjmenována na náhledu kitu/ kolem kreativního týmu a přátel PST Designu. Za cíl si dáváme skloubit profesionálně vyhlížející elementy např. s gumovými holinami, pečenou kachnou, betonovým pidimužem, nebo krysou Růženou. Dost nás baví vymýšlení, co tam zase "strčíme" a hrozně se těšíme, kde jaký náš zdánlivě nepoužitelný element vykoukne z Vašich LOček... Stop stav máme nastaven vždy kolem 50 elementů, takže si můžete vybrat právě dle svého vkusu a věříme, že každý si u WaterLO vybere. Tvoříme složitějším stylem - pouze zadáním tématu, bez jakéhokoli barevného omezení, proto jsou naše výsledná freebie asi trochu jiná než je obvyklé. WaterLO specialitou také je, že papíry tvoříme pouze z texturovaných a prolnutých fotografií. A ted už dost planých řečí - pojdte si sosnout!




Download elements/stáhnout elementy
Download papers/stáhnout papíry



2 komentářů:

Dana řekl(a)...

THank you so much for sharing this beautiful kit.

Sophie řekl(a)...

I love these kits, thank you so much! But I cannot download 2nd part of near the wall, it says that it's not on the server. Could you fix that please?

Thank you!